Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter

• Vy över Vimmerby stad

Ändrade öppettider under trettonhelgen

Publicerad den 4 januari 2018

Imorgon, fredagen den 5 januari är det trettondagsafton och Vimmerbys stadshus och telefonväxeln stänger kl 12.00. Vi önskar er alla en trevlig helg och välkommen åter på måndag!

• Kommunfullmäktige sammanträder

Publicerad den 15 december 2017

På måndag den 18 december kl 17:30 sammanträder kommunfullmäktige för sista gången i år

• Kommunfullmäktige sammanträder

Publicerad den 24 november 2017

Den 27 november kl. 15:00 sammanträder kommunfullmäktige i Plenisalen, Vimmerby stadshus.

Under sammanträdet kommer bland annat den nya politiska organisationen för nästa mandatperiod att presenteras och budgeten för år 2018 ska antas.

• Förslag på ny politisk organisation presenteras

Publicerad den 7 november 2017

En beredning bestående av representanter från samtliga partier i kommunfullmäktige har tagit fram ett förslag på en ny politisk organisation. Förslaget innebär att två nya utskott med fokus på kultur- och fritidsfrågor samt samhällsbyggnadsfrågor inrättas från och med årsskiftet 2018/2019. Dessutom ges medborgardialogen ett ökat fokus.

Nyare1234
(15 Nyheter)

Dela och tipsa

Använd sociala medier för att dela och tipsa om den här sidan. Läs mer om Vimmerby i sociala medier