Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter

Nyheter från Vimmerby kommun

• Förslag på ny politisk organisation presenteras

Publicerad den 7 november 2017

En beredning bestående av representanter från samtliga partier i kommunfullmäktige har tagit fram ett förslag på en ny politisk organisation. Förslaget innebär att två nya utskott med fokus på kultur- och fritidsfrågor samt samhällsbyggnadsfrågor inrättas från och med årsskiftet 2018/2019. Dessutom ges medborgardialogen ett ökat fokus.

• Dator

Tyck till om Vimmerby.se

Publicerad den 10 oktober 2017

Vimmerby kommun arbetar med att göra om och förbättra webbplatsen Vimmerby.se
    Vi skulle vara tacksamma om du vill svara på några frågor för att hjälpa oss i det arbetet.

• Prideflagga hissad utanför stadshuset

Vimmerby hissar regnbågsflaggan i helgen

Publicerad den 8 september 2017

Helgen 8-10 september kommer regnbågsflaggan att vara hissad utanför stadshuset i Vimmerby med anledning av att Kalmarsund Pride arrangeras. Vi hissar flaggan för att vi står för att alla människor har samma värde och möjligheter att uttrycka sina olikheter.

• Vy över vimmerby

Barn- och utbildningschefen avsäger sig arbetsmiljöansvaret för förskolan

Publicerad den 28 augusti 2017

Barn- och utbildningschefen Birgitha Sahlin lämnar tillbaka arbetsmiljöansvaret för förskolan till barn- och utbildningsnämnden.

Nyare123
(12 Nyheter)

Dela och tipsa

Använd sociala medier för att dela och tipsa om den här sidan. Läs mer om Vimmerby i sociala medier