Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter

Nyheter från Vimmerby kommun

• Kommunfullmäktige sammanträder

Publicerad den 24 november 2017

Den 27 november kl. 15:00 sammanträder kommunfullmäktige i Plenisalen, Vimmerby stadshus.

Under sammanträdet kommer bland annat den nya politiska organisationen för nästa mandatperiod att presenteras och budgeten för år 2018 ska antas.

• Förslag på ny politisk organisation presenteras

Publicerad den 7 november 2017

En beredning bestående av representanter från samtliga partier i kommunfullmäktige har tagit fram ett förslag på en ny politisk organisation. Förslaget innebär att två nya utskott med fokus på kultur- och fritidsfrågor samt samhällsbyggnadsfrågor inrättas från och med årsskiftet 2018/2019. Dessutom ges medborgardialogen ett ökat fokus.

• Dator

Tyck till om Vimmerby.se

Publicerad den 10 oktober 2017

Vimmerby kommun arbetar med att göra om och förbättra webbplatsen Vimmerby.se
    Vi skulle vara tacksamma om du vill svara på några frågor för att hjälpa oss i det arbetet.

• Prideflagga hissad utanför stadshuset

Vimmerby hissar regnbågsflaggan i helgen

Publicerad den 8 september 2017

Helgen 8-10 september kommer regnbågsflaggan att vara hissad utanför stadshuset i Vimmerby med anledning av att Kalmarsund Pride arrangeras. Vi hissar flaggan för att vi står för att alla människor har samma värde och möjligheter att uttrycka sina olikheter.

Nyare1234
(13 Nyheter)