Du är här: Hem / Kommun & Politik / Politik & förvaltningsnyheter

Nyheter från Vimmerby kommun

• Vänortsutbyte med Joniskis i Litauen

Publicerad den 11 juli 2017

Under helgen 7-9 juli deltog representanter från Vimmerby kommun i en kulturfestival i vänorten Joniskis, Litauen.
    – Festivalen är en hyllning till Joniskis av dess invånare och det är imponerande att delta i dessa välarrangerade festligheter, säger kommunstyrelsens ordförande Tomas Peterson (M).

• Jordgubbar i en skål

Ändrade öppettider i sommar

Publicerad den 20 juni 2017

Under sommaren har kommunens växel och stadshusets reception ändrade öppettider.

• Vy över Mukono

Fortsatt samverkan mellan Vimmerby kommun och Mukono kommun i Uganda

Publicerad den 1 juni 2017

Under våren 2017 har Vimmerby kommun lämnat in projektansökningar för fortsatt samarbete mellan Vimmerby kommun och Mukono kommun i Uganda. ICLD, Internationellt Centrum för Lokal Demokrati, har nu godkänt ansökningarna vilket innebär att projekten kan genomföras.

• Lennart Nygren framför vy av Vimmerby stad

Ordförandes jultal 2016

Publicerad den 20 december 2016

På årets sista kommunfullmäktigesammanträde, måndagen den 19 december, höll ordförande Lennart Nygren ett jultal. Här kan du läsa det i sin helhet.

Nyare12
(8 Nyheter)