Du är här: Hem / Bygga, bo & miljö / Bygga, bo & miljönyheter / Vi vill veta vad du tycker om vår service

Vi vill veta vad du tycker om vår service

Publicerad den 16 november 2016 Näringsliv & arbete,Bygga, bo & miljö

Du kan hjälpa oss att förbättra vår service genom att svara på Löpande Insikt. Insikt är en undersökning som mäter hur nöjd du är med servicen inom myndighetsområdena bygglov, brandtillsyn, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll och serveringstillstånd. Dina svar är viktiga för oss - vi vill bli bättre men för att bli bättre behöver vi dina synpunkter.

I mitten av november skickas Löpande Insikt med e-post till ett urval av de företag och personer som har haft ett ärende hos oss inom myndighetsområdena bygglov, miljö- och hälsoskydd samt livsmedelskontroll. Du kan också bli uppringd och få svara på undersökningen via telefon. I Insikt får du svara på frågor om hur du upplever vår information, tillgänglighet, bemötande, kompetens, rättssäkerhet och effektivitet.

Löpande Insikt är ett viktigt verktyg för att kunna utveckla vår verksamhet. Om du får Insikt hoppas vi att du tar dig tid att svara. Med hjälp av dina svar sätter vi upp mål och utvecklingsområden för att förbättra vår service till dig som bor eller driver ett företag i kommunen.

Om Löpande Insikt

Löpande Insikt genomförs nationellt av Sveriges Kommuner och Landsting (SKL). Insikt är ett verktyg för att mäta vår service vid myndighetsutövning och jämföra oss med andra kommuner. Det är enbart företag och personer som har haft ett faktiskt ärende hos oss som får delta vilket ger oss en direkt återkoppling till vårt arbete. Du kan läsa mer om Löpande Insikt på SKLs webbplats.

Sidan uppdaterad den 16 november 2016