Du är här: Hem / Bygga, bo & miljö / Bygga, bo & miljönyheter / Energimässa 2015

Vi söker lokala utställare inom energiområdet

Publicerad den 6 februari 2015 Bygga, bo & miljö

11 april 2015 anordnas ”Energimässa 2015 – Teknik & Hållbarhet!” i Rock City, Hultsfred.  Mässan riktar sig till det lokala näringslivet, den offentliga sektorn, föreningar och allmänheten i Hultsfreds, Högsby och Vimmerby kommuner.

Dagen vänder sig både till allmänheten och det lokala näringslivet, föreningar och den offentliga sektorn. Dagen består av ett seminariepass, aktiviteter för barn och utställningar inom energiområdet med fokus på teknik och livsstil. Mässan startar kl. 10 och pågår till kl. 14. Dagen avslutas med en paneldebatt.

Vi söker nu lokala utställare inom energiområdet som vill vara med i mässan.

Mässan är öppen för besökare kl. 10.00 – 14 lördagen den 11 april. Att delta på mässan kostar 600 kr för en monterplats och då ingår frukost på lördagen för två personer. Frukost för fler personer kan köpas på plats till självkostnadspris. Entré till mässan är gratis för besökare.
Vi söker lokala företag inom energiområdet, verksamma inom de tre kommunerna, som vill visa upp sina företag och/eller produkter.
Då placeringen av montrar fick kritik under energimässan 2014 har monterplatserna omarbetats och antalet platser begränsats. Det är därför först till kvarn som gäller.
Varje företag får i första hand ett utrymme på ca fem kvadratmeter. Bord och stolar kan ordnas (anges i så fall i anmälan). Ni får gärna bjuda in era leverantörer till era mässplatser. Det finns utrymme utomhus på parkeringen om någon har stora produkter att visa upp.
Alla företag som deltar i mässan kommer att finnas med på hemsidor i god tid innan mässan. Anmälan till mässan är bindande. Anmälda företag som inte dyker upp till mässan debiteras anmälningsavgiften om 600 kr.
Utställarna får tillgång till lokalerna minst tre timmar innan mässan öppnar, behövs mer tid anges det i anmälan. Frukost serveras kl. 8-9.30.
OBS! Företagen ansvarar själva för att ordna tillstånd för eventuell försäljning.
Vi ser gärna att utställarna anordnar egna tävlingar och dylikt för att locka till sig fler besökare. Det finns möjlighet att köpa fika och lunch för såväl besökare som utställare.

 

Anmälan

Anmälan görs via e-post eller telefon till nedanstående kontaktpersoner i respektive kommun senast fredag 2015-03-07.

Följande saker ska anges i anmälan:

-          Företagsnamn

-          Verksamhetsområde & produkter (t.ex. VVS: värmepumpar eller El: belysning/installation)

-          Antal personer

-          Kontaktperson

-          Organisationsnummer

-          Telefonnummer

-          Mailadress

-          Utrymmesbehov, eget bord och stolar eller behov av att låna möbler

 

Anmälan Vimmerby
Emma Lindberg, emma.lindberg@vimmerby.se, 0492- 769345

 

Mässan anordnas av energi- och klimatrådgivarna och näringslivsenheterna i Hultsfreds, Högsby och Vimmerby kommuner i samverkan med Campus Hultsfred och Rock City.

Sidan uppdaterad den 6 februari 2015