Du är här: Hem / Bygga, bo & miljö / Bygga, bo & miljönyheter

Nyheter på bygga, bo & miljöområdet

 • Tyck till och hjälp oss att förbättra vår service!

  Publicerad den 16 mars 2018

  Du kan hjälpa oss att förbättra vår service genom att svara på Insikt! Insikt är en undersökning som mäter hur nöjd du är med vår service inom myndighetsområdena bygglov, brandtillsyn, markupplåtelse, miljö- och hälsoskydd, livsmedelskontroll och serveringstillstånd.

 • Se upp för snöras och istappar

  Publicerad den 15 mars 2018

  Mycket snö och milt väder ökar risken för snöras och fallande istappar från hustaken. Som fastighetsägare ansvarar du för att snö och is inte faller ned från taket och skadar någon.

 • Välkommen till öppet möte med Stångåns vattenråd

  Publicerad den 9 mars 2018

  Nu har du chansen att tycka till om ditt vatten! Den 22 mars bjuder Stångåns vattenråd in till öppet möte. Här får du möjlighet att påverka arbetet för bättre vattenkvalitet och naturturism i sjöar och vattendrag nära dig.

 • Nya råd för dig som eldar med ved

  Publicerad den 5 mars 2018

  Eldar du med ved? Tänd brasan i toppen! Det är ett av de råd som Naturvårdsverket och Energimyndigheten har tagit fram till dig som eldar med ved i kamin, spis och ugn.

 • De får miljö- och byggnadspriset 2017

  Publicerad den 14 november 2017

  Förskolan Backsippan och Astrid Lindgrens Värld tilldelas miljö- och byggnadspriset 2017. Miljö- och byggnadspriset delas ut till någon eller några som visat omtanke om byggnader eller miljön.

Nyare1234567...
(50 Nyheter)
Sidan uppdaterad den 17 december 2012