Du är här: Hem / Barn & Utbildning / Vuxenutbildning / Campus Vimmerby / Utbildningar våren 2018 / Schysst arbetsmiljö - för alla! Var går gränsen?

Schysst arbetsmiljö - för alla! Var går gränsen?

Campus Vimmerby i samarbete med Mölk Utbildning erbjuder en högaktuell utbildning:

Var går gränsen? är en utbildning om vad som är ok och inte ok att prata om eller att göra
på arbetsplatsen, i fikarummet eller på personalfesten. Det som för den ene är ett skämt eller ett sätt man lärt sig och vant sig vid, upplevs som kränkande eller till och med som ett allvarligt övergrepp av en annan.
Så är det - men var går gränsen?

Vi anklagar ingen men diskuterar på ett seriöst sätt olika situationer och går också igenom de lagar inom området som finns och vad de innebär. Tillsammans hjälps vi åt att skapa en arbetsmiljö där alla trivs, känner sig uppskattade, respekterade - och inte minst - där alla kan känna sig trygga med varandra. Vi sätter i gång en dialog som ska fortsätta och resultera i en schysst arbetsmiljö - för alla!

Vem vänder vi oss till?
Alla som känner ett ansvar för en sund tidsenlig arbetsmiljö - på verkstadsgolvet, byggarbetsplatsen, kontorslandskapet, konferensrummet och chefens kontor. Det pratas mycket - men sällan om hur man pratar och hur man beter sig och inte minst - vilka följder det får för den som ofrivilligt  blir utsatt för det. Utbildningen vänder sig till alla arbetsplatser där det kan finnas risk  för att medarbetare kan känna sig obekväma och otrygga, i värsta fall kränkta, mobbade eller trakasserade.

Företagsförlagd utbildning 4 timmar
Löpande kursstart - pris 1600 kr/person exklusive moms - minst 10 deltagare per grupp.
För större grupper begär offert. 
Vi tror att bästa resultat uppnås om utbildningen hålls där deltagarna dagligen möter varandra eller hos oss på Campus Vimmerby.

Ur programmet:
  • Allas lika värde
  • Sexuella kränkningar och övergrepp
  • Jämställdhet och diskriminering
  • Gränsen mellan personligt och privat
  • Kan man skämta om allt med alla i alla sammanhang?
  • Att säga ifrån
  • Mobbning
  • Mental och verbal hygien

Diplom utfärdas efter genomförd utbildning.

Mer information om kursen och Mölk utbildning
Sidan uppdaterad den 12 december 2017

Intresseanmälan