Du är här: Hem / Barn & Utbildning / Vuxenutbildning / Campus Vimmerby / Utbildningar hösten 2018 / Planerade YH-utbildingar

Planerade YH-utbildingar hösten 2018

Campus Vimmerby i samarbetet Campus i Småland har sökt nedanstående Yrkeshögskoleutbildningar för hösten 2018.  Yh-myndighetens beslut om vi får starta utbildningarna kommer i början av februari 2018. 

Utvecklare Gastronomi & Värdskap 400 Yhp
Campus Vimmerby

Vill du jobba inom den starkt växande besöksnäringen i Sverige?Yrkesrollen lägger fokus på utmaningen i att utveckla nya koncept ur ett helhetsperspektiv kring matupplevelse och värdskap.Viktiga mål i utbildningen är att få övergripande kunskap inom alla positioner inom Värdskap, Service och Kök, utveckla attraktivaoch lönsamma paketerade produkter eller tjänster inom besöksnäringen, kommunicera och positionera via olika kanaler påmarknaden.
Mer information och intresseanmälan, campus@vimmerby.se

CNC-tekniker 400 Yhp 
Campus Vimmerby

Behovet av personal som kan styra och programmera robotar och avancerade maskiner är stort.CNC-teknikern behärskar en lång rad kunskapsområden och är en viktig resurs i industri- och teknikföretagens arbete.En skicklig CNC-tekniker arbetar självständigt med att underhålla och förbättra CNC-styrda system. Vidare har specialiseradekunskaper om bl.a. produktionsprocesser, kvalitetsstyrning och de olika metoder som tillämpas inom CNC-teknik(trä, metall och plast). Utbildningen leder till blått certifikat.
Mer information och intresseanmälan, campus@vimmerby.se

3D-tekniker, Additiv tillverkning i metall 400 Yhp 
Campus Hultsfred

Många av industri- och teknikföretagen arbetar projektorienterat och är internationella eller har internationella samarbetspartnersoch kunder. En 3D-tekniker ska därför ha färdigheter i att planera, identifiera, leda och genomföra projekt.Många projekt är komplexa och kräver även kunskap och färdigheter inom både kartläggning, problemlösning, mät- ochtillverkningsmetoder samt materialval. Du kan även arbeta som CAD-ritare/maskin, Maskinoperatör/Additiv tillverkning,CNC-operatör/metall.
Mer information och intresseanmälan, campus@ hultsfred.se

Sidan uppdaterad den 6 oktober 2017

Kontakt