Du är här: Hem / Barn & Utbildning / Barn- och utbildningsnyheter / Information om skollunch på Astrid Lindgrens skola

Information om skollunch på Astrid Lindgrens skola

Publicerad den 19 augusti 2013 Barn & utbildning

Köket på Astrid Lindgrens skola renoveras efter en stor vattenskada. Reparationen är så stor att köket inte går att använda. Under tiden som reparationen pågår kan skolan inte servera skollunch till alla elever i matsalen på Astrid Lindgrens skola, utan högstadiets elever får gå till gymnasiets matsal för att äta lunch. Personal från högstadiet kommer att följa med och äta lunch med eleverna. Lunchen kommer att serveras vid samma tidpunkt som tidigare, klockan 11:30-13:00.

Låg- och mellanstadiet kommer att serveras lunch i matsalen på Astrid Lindgrens skola, även frukost och mellanmål till fritids kommer att serveras i matsalen på Astrid Lindgrens skola.

Lunchen som serveras på Astrid Lindgrens skola kommer att skickas varm från Vimarköket, lunchen som serveras på gymnasiet kommer att slutberedas på gymnasiet.
Under reparationstiden blir det en överbelastning på Vimarköket vilket gör att det kommer att användas vissa halv-/helfabrikat så som köttbullar, pannbiff, pulvermos m.m. och vissa matsedelsförändringar kommer att ske under tiden. Det kommer inte att serveras någon alternativ rätt och det blir ett minskat utbud på salladsborden på Astrid Lindgrens skolan.

Matsedelsändringar:

21 aug Torskfiskett, potatismos
29 aug Kebabgryta, ris
17 sep Hokienuggets, potatis, remouladsås
24 sep Kryddjärpe, potatis, sås
25 sep Alaskacrispies, potatis, sås
26 sep Korv stroganoff, ris

Sidan uppdaterad den 20 augusti 2013

Kontakt