Du är här: Hem / Barn & Utbildning / Barn- och utbildningsnyheter / Undersökning för föräldrar till barn inom förskola och skola

Undersökning för föräldrar till barn inom förskola och skola

Publicerad den 4 oktober 2011 Barn & utbildning

Till dig som förälder som har barn i Vimmerbys skolor och förskolor:

Barn- och utbildningsförvaltningen i Vimmerby genomför föräldraundersökningar under april och oktober månad varje år. Dina åsikter som förälder till barn i våra verksamheter är viktiga för att vi ska kunna utvecklas och bli bättre. Vi använder ett webbaserat verktyg för vårt övergripande utvecklingsarbete och du kan därför svara på enkäten via en internetansluten dator. Det finns ett föräldrakonto för varje klass och du själv är anonym.

Användarnamn och lösenord ska du få från din förskola eller skola där du har ditt barn. Inom förskola och förskoleklass upp till årskurs 6 kommer foldrarna skickas hem med era barn, medan de i årskurs 7-9 och gymnasiet skickas hem med post. På gymnasiet kommer enkäten enbart endast genomföras för de föräldrar som har barn i årskurs 1 pga. att de flesta barn i årskurs 2 och 3 räknas som myndiga.

Foldrarna bör komma ut under de närmsta dagarna. Ni ska tillsammans med foldern även få de inloggningsuppgifter som behövs för att ni ska kunna besvara enkäten.

I den högra kolumnen finns broschyrerna länkade. Vi hoppas att ni vill ta er tid att besvara enkäterna och ge oss ett rikare underlag till vårt förbättringsarbete!

Sidan uppdaterad den 4 oktober 2011

Kontakt