Du är här: Hem / Barn & Utbildning / Barn- och utbildningsnyheter / Är du intresserad av att jobba inom förskola eller skola?

Är du intresserad av att jobba inom förskola eller skola?

Publicerad den 6 mars 2017 Barn & utbildning

Vi söker timvikarier inom förskola, skola och fritidshem

Att arbeta som timvikarie innebär att du med kort varsel kan komma och arbeta på någon av våra skolor eller förskolor, på kortare eller längre uppdrag. I samband med anställning som timvikarie får du praktisk information och en introduktion ges ute i respektive verksamhet. 

Vi söker dig som har minst gymnasiekompetens, gärna med inriktning mot barn- och fritid. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn och unga. Då kommunikationen med barn och elever är en viktig del av arbetet, krävs det att du behärskar det svenska språket. Om du är högskoleutbildad eller studerar till lärare, förskollärare, specialpedagog eller fritidspedagog ser vi det som ett stort plus. 

Hur söker jag?

Vimmerby kommun har en bemanningsenhet, som sköter timvikariebemanningen och det är genom bemanningsenheten och via SMS du får erbjudande om arbete. Vi söker kontinuerligt timvikarier, behovet varierar över tid och kan också variera inom barn- och utbildnings olika verksamheter. 

Under lediga tjänster finns mer information om hur du ansöker.

Sidan uppdaterad den 9 mars 2017

Kontakt